Hetkinen…

MaiKu Oy

Muutama sana yrityksestä.

Yritystarina

Nuoren ikäni olen suurimmaksi osaksi viettänyt opiskelujen parissa, etsien sitä omaa juttuani. Pienestä asti yrittäjän mallia olen saanut oppia isältäni ja hänen yrityksestä sain opit myös nykyiseen ammattiini.

Silloin kun tietokoneita vielä kasattiin ja korjailtiin, olen niitä ollut kokoamassa kesäisin peruskoulusta lomalla ollessa. Olen myös itse oman ensimmäisen tietokoneeni ensin työllä maksanut ja sitten itse kasannut 🙂

Välissä olen lukion opiskelujen ohella käynyt kokeilemassa myös muita ammatteja, niistä kuitenkaan sitä ominta alaani löytämättä. Ylioppilastutkinnon jälkeen suoritin vielä toisen tutkinnon, mutta jo kouluaikana veri veti takaisin isälle töihin, tällä kertaa myynnin parissa. Näinä vuosina pääsin tutustumaan syvemmin koodauksen ihmeelliseen maailmaan, vaikka tittelini myynnin puolella olikin.

Omista elämänkokemuksista ja karttuneesta tiedosta syntyi idea oman sovelluksen luomisesta ja siitä se ajatus sitten lähti kasvamaan. Perustin MaiKu Oy:n vihdoin, parin vuoden taustatyön jälkeen, syksyllä 2015 kun olimme karistaneet kaupungin pölyt jaloistamme ja muuttaneet Utajärvelle Ahmaksen kylään.
Yrityksen liikeidea on kirjoittaa softaa, tarjota kotisivuja, helpottaa yritysten arkea ja tietoistaa ihmisiä tästä koodauksen ihmeellisestä maailmasta.

Klikkaa itsesi mun ajatusmaailmaan!